Grøntsags spaghetti maskine imerco

Gefu – Spirelli Spaghetti Slicer – H 17 cm – Rustfrit stål/plastik

Gefu – Spirelli Spaghetti Slicer – H 17 cm – Rustfrit stål/plastik – Sort | Imerco

Med en GEFU Spirelli 2.0 spiralizer kan du bruge grøntsager på en ny måde. Prøv en lave en stir-fry med squash i stedet for nudler eller kartofler som spaghetti …

I en travl hverdag kan det være svært at ryste den hurtige pasta med pesto af sig – men har du prøvet at erstatte spaghettien med grøntsagsspaghetti? Med en GEFU Spirelli 2.0 spiralizer kan du nemt få en alsidig og sund aftensmad i ugens løb uden at smide dine hofretter i komposten.

Pastamaskiner – frisklavet pasta derhjemme – Imerco

Køber du en fuldautomatisk pastamaskine slipper du både for at ælte pastadejen og for at forme din dej – maskinen gør alt arbejdet for dig.

OXO – Good Grips Spiralizer m. 3 blade – H 8,7 cm – Plastik/stål

OXO – Good Grips Spiralizer m. 3 blade – H 8,7 cm – Plastik/stål – Multifarvet | Imerco

3 blade til grøntsagsspaghetti, fettucine og bred båndspaghetti Non-slip håndtag fungerer også som sikkerhedslåg ved opbevaring Tåler opvaskemaskine Lav …

Elsker du forskellige slags pasta, men ønsker et sundere alternativ? Med OXO Good Grips spiralizeren med 3 blade kan du lave forskellige slags grøntsags-pasta – og mere til.

Spiralizer – perfekte strimler hver gang – Imerco

Spiralizer – perfekte strimler hver gang | Imerco

Eksperimentér med squash-strimler eller zucchini-spaghetti? Med en spiralizer er mulighederne mange. Find spiralizere til røremaskiner hos os | Klik her.

Eksperimentér med squash-strimler eller zucchini-spaghetti? Med en spiralizer er mulighederne mange. Find spiralizere til røremaskiner hos os | Klik her

Pastabræt og pastastativ – pasta til perfektion – Imerco

Pastabræt og pastastativ – pasta til perfektion | Imerco

PASTASKÆRER SPAGHETTI 3 MM. Spar 12%. Küchenprofi. Pastaskærer til Spaghetti. L 31 cm – Avnbøg – Natur. Ikke medlem. 129,95. Medlemspris.

Lav let frisk gnocchi med et pastabræt eller lækre fettucine med et pastastativ | Udforsk din indre italiener med pastaudstyr | Se mere hos Imerco

Snitte- og rivejern – Find mandolinjern og minihakker her

Rivejern og snittejern – Find mandolinjern og minihakker her

Imerco har et spændende udvalg af effektive snittejern og rivejern. Klik her og se mere. … Spirelli Spaghetti Slicer. Spar 24%.

Snittejern og rivejern – Få snorlige strimler af æble, kål eller løg. Imerco har et spændende udvalg af effektive snittejern og rivejern. Klik her og se mere

Pizza- og pastaudstyr – hjemmelavet pasta og pizza – Imerco

Pizza- og pastaudstyr – hjemmelavet pasta og pizza | Imerco

Røreskåle og dejfadeSkærebrætterSnitte- og rivejernGrøntsags- og … Sage Barista Touch Espressomaskine Kaffe Te. Kaffe og te.

Eksperimentér med hjemmelavet pizza og pasta | Stort udvalg af pastamaskiner og tilbehør, pizzaovne og -sten samt ravioliudstyr mm | Klik her

Witt – Premium Pastamaskine – Automatisk – Inkl. tilbehør – Sort

Witt – Premium Pastamaskine – Automatisk – Inkl. tilbehør – Sort | Imerco

Så er du ikke alene – men hvorfor ikke investere i en Witt Premium pastamaskine, så du kan lave dit eget hjemmelavede pasta på perfekt vis?

Kan du ikke få nok af pasta? Så er du ikke alene – men hvorfor ikke investere i en Witt Premium pastamaskine, så du kan lave dit eget hjemmelavede pasta på perfekt vis?

Kenwood køkkenmaskiner i høj kvalitet – Imerco

Kenwood køkkenmaskiner i høj kvalitet | Imerco

KAX984ME Spaghetti Pastarulle. Spar 20%. Kenwood. KAX984ME Spaghetti Past. … en køkkenmaskine er faktisk, at du har alle disse funktioner i én maskine.

Køb kvalitetsprodukter fra Kenwood online på Imerco.dk eller hos din lokale Imerco. Du får altid hurtig og billig levering af alt inden for køkken og bord.

Keywords: grøntsags spaghetti maskine imerco