Oversættelse af tekst fra tysk til dansk

Oversætt Tysk dansk

Tysk dansk oversættelse online

En gratis tysk-dansk oversætter af ord, udtryk og sætninger. For at begynde at oversætte en tekst fra tysk til dansk, skal du indtaste teksten i det øverste …

Vores online-tjeneste til oversættelse fra tysk til dansk hjælper dig med oversættelse af sætninger og korte tekster.

Google Oversæt

Googles tjeneste, som tilbydes uden beregning, oversætter på et øjeblik ord, sætninger og websider mellem engelsk og mere end 100 andre sprog.

Dansk – Tysk oversættelse – TRANSLATOR.EU

Dansk – Tysk oversættelse | TRANSLATOR.EU

Tysk er det West-germanske sprog og tales især i Tyskland, Østrig, Schweiz, Luxembourg og … Tekst fra. dansk. Oversæt til. tysk. language swap.

Tysk er det West-germanske sprog og tales især i Tyskland, Østrig, Schweiz, Luxembourg og Liechtenstein Tysk har mange regionale variationer og

Oversæt fra dansk til Tysk online – Lingvanex

Dansk til Tysk til dansk Oversætter | Tysk-Dansk onlineoversættelse og ordbog – Lingvanex.

Lingvanex gratis service oversætter øjeblikkeligt ord, dokumenter (.pdf, .txt, .docx, .xlsx osv.) og websider fra dansk til Tysk og fra dansk til Tysk.

Hvordan oversætter man korrekt en dansk tekst til tysk?

Hvordan oversætter man en dansk tekst til tysk?

7. jul. 2022 — Læs alle vores tips om den korrekte oversættelse af en dansk tekst til tysk og opnå et flydende resultat af høj kvalitet.

Læs alle vores tips om den korrekte oversættelse af en dansk tekst til tysk og opnå et flydende resultat af høj kvalitet.

Oversæt.nu: OVERSÆT TEKSTEN HER!

OVERSÆT TEKSTEN HER! – Oversæt.nu

Oversæt din tekst med dette online oversættelsesværktøj til over 90 sprog, såsom engelsk, dansk, svensk, finsk, norsk, italiensk, fransk, arabisk,. m.fl..

vi tilbyder tysk til dansk oversættelse – LingoBob

Tysk oversættelse | Vi oversætter tysk til dansk | LingoBob

Vi kan hjælpe dig med at oversætte alt fra mindre og personlige tekster til lange og professionelle dokumenter. Vi forstår vigtigheden af, at et dokument skal …

Hos Lingobob kan du få hjælp til tysk oversættelse. Vi kan hjælpe med oversættelser fra tysk til dansk og dansk til tysk.

Google Translate tysk – Oversæt tekst fra og til dansk

23. sep. 2022 — Oversæt tekst fra dansk til tysk eller omvendt med Google Translate. Du kan nemt og hurtigt få oversat ord og sætninger med denne …

Oversæt tekst fra dansk til tysk eller omvendt med Google Translate. Du kan nemt og hurtigt få oversat ord og sætninger med denne oversætter.

Scan & Oversæt + Tekstgrabber – Apps i Google Play

Scan & Translate – appen kan læse tekster fra en hvilken som helst trykt kilde: dokumenter, bøger, skilte, instruktioner eller meddelelser og gør dig i …

Dokumentscanner og PDF-oversætter

Keywords: oversættelse af tekst fra tysk til dansk