Power pivot kursus

Excel PowerPivot kursus – OfficeKursus

PowerPivot kursus – Få et Business Intelligence værktøj i Excel

På kurset vil du lære at lave dataanalyse ved hjem af Excel power pivot tabeller. Åbne kurser afholdes på forskellige datoer, i flere forskellige byer. I …

Kursus i Excel PowerPivot. Lær at bruge af PowerPivot til dataanalyse. Brug PowerPivot som Business Intelligence (BI) værktøj. Tilmeld kursus her.

Excel Powerpivot & Power Query Kursus – OfficeKursus

Excel Powerpivot & Power Query Kursus – København, Århus og Online

Med Powerpivot & Power Query i Excel har du de bedste redskaber i Excel til Dataimport og dataanalyse. Tag kurset Online eller i København og Aarhus.

Med Powerpivot & Power Query i Excel har du de bedste redskaber i Excel til Dataimport og dataanalyse. Tag kurset Online eller i København og Aarhus

Dataanalyse med Power Pivot kursus – 4D.dk

Power Pivot kursus: Dataanalyse med Power Pivot

På dette Power Pivot kursus vil du få et solidt fundament til at kunne oprette- og vedligeholde PowerBooks (Power Pivot filer).

Book dit Dataanalyse med Power Pivot kursus her. Læs alt om Power Pivot kurset og tilmeld dig en dato i København, der passer dig. Vores unikke koncept – både før, under og efter kurset – sikrer dig maksimalt udbytte.

Power Pivot kursus | 4D A/S i København | Stort udbud af kurser

Vi er specialister i Business Intelligence kurser og kan tilbyde dig gennemarbejdede og funktionelle Power Pivot kurser, der passer til dit niveau og dine …

Vi er specialister i Business Intelligence kurser og kan tilbyde dig gennemarbejdede og funktionelle Power Pivot kurser, der passer til dit niveau og dine behov og ambitioner.

Powerpivot & Power Query kursus i Excel – 2 dage –

Lær at arbejde med Powerpivot & Power Query kursus i Excel på 2 dage. Vil du lære, hvordan du indlæser data fra flere forskellige datakilder på samme tid?

Med Excel Powerpivot & Power Query har du et super redskab ved hånden til at løse jeres Business Intelligence udfordringer. Læs mere her!

Microsoft Excel PowerPivot og Power Query – PeopleNet

Microsoft Excel PowerPivot og Power Query

Microsoft Excel PowerPivot og Power Query kursus. Lær at oprette advancerede datamodeller. Læs mere og tilmeld dig kurset her.

Business Intelligence i Excel – Teknologisk Institut

Kursus i Excel Business Intelligence – Tilmeld dig her

… Business Intelligence-værktøjer i forbindelse med Excel: Power Pivot, … Du skal have erfaring med Excel svarende til vores kursus Excel Videregående.

Bliv introduceret til en række af Microsoft Business Intelligence-værktøjer i forbindelse med Excel: Power Pivot, View, Map, Query og BI Desktop.

Dataanalyse med Power Pivot kursus – IDG Kurser

På dette Power Pivot kursus vil du få et solidt fundament til at kunne oprette- og vedligeholde PowerBooks (Power Pivot filer).

På dette Power Pivot kursus vil du få et solidt fundament til at kunne oprette- og vedligeholde PowerBooks (Power Pivot filer). Vi starter med det grundlæggende og fortsætter med mere avancerede dataanalyser. Problemstillinger der ikke kan løses i traditionelle Pivottabeller kan ofte løses med de dataanalyser, som vi har adgang til i Power Pivot. Vi vil bl.a. andet trænge dybere ned i udtrykssproget DAX og afprøve dets styrker.

Powerpivot + Power Query kursus i Excel – Finduddannelse.dk

Powerpivot + Power Query kursus i Excel

Med dette to dages kursus i Excel Powerpivot og Power Query lærer du at bruge og navigere i begge programmer. På kurset lærer du at indsamle og behandle …

På dette kursus lærer du blandt andet, hvordan du kan bruge Power Query til at indlæse data fra flere forskellige datakilder på samme tid.

PowerPivot-kursus | Benchmark IT

Vi starter fra bunden af med at hente date ind i PowerPivot, bearbejde det og præsentere det i Pivottabeller og Power BI. Du vil blive i stand til at lave …

Invester i et PowerPivot-kursus og lær sammen med dine kolleger at håndtere store mængder data med Excels stærke dataintegrationsværktøj, PowerPivot.

Keywords: power pivot kursus