Yousee app virker ikke

Periodiske problemer med YouSee Musik-appen

27. nov. 2022 — For et par måneder siden fik vi opdateret appen og den har efterfølgende ikke virket. Vi kan åbne appen men navigering er ikke muligt.

Yousee app virker ikke efter opdatering til 2.4.0 Lg65uf860v

9. nov. 2022 — 1. Tryk på “Huset” på fjernbetjeningen. · 2. Vælg APPS i menuen · 3. Vælg downloaded apps, som ligger nede i 3. række · 4. Markér YouSee Play appen

yousee play virker ikke

yousee play virker ikke | YouSee Community

2. jun. 2021 — Hejsa I ca. 1 måned har vi nu haft det problem, at YouSee TV og film appen ikke vil afspille noget, hvis den pågældende enhed er på wifi, …

Jeg har et Samsung UE55MU8005 som er ca. 9 år gammelt.kan det passe at jeg ikke kan logge ind på Yousee plag appen mere ? “Der står på tv’et Fejl ved lo…

Yousee tv og film app virker ikke på wifi

13. mar. 2022 — Jeg er i Frankrig og har problemer med YouSee TV og film app på hotellets WiFi. Jeg får fejlen: “Beklager! Der er desværre en fejl i øjeblikket.

YouSee TV og film app virker ikke på WiFi

Det betyder ikke, at YouSee Play-appen ikke vil virke på ældre versioner, … at du skal benytte browseren og ikke hente YouSee Play som app.

Tekniske krav til dit udstyr, når du bruger YouSee Play-appen

Oplever du fejl på tv, internet, web-tv, film, musik, mobil, webmail eller telefoni? Så tjek, om der er driftsforstyrrelser i dit område.

YouSee Driftsinformation – Se driftsstatus på mobil, internet og …

Synes altid jeg skal se film fra min ipad og så op på mit Apple tv. Kan jeg ikke få det til at virke. Og det gør jeg også fra app af. Kan i så ikke også lave …

Vi oplever i øjeblikket en fejl på YouSee TV & Film app’en, der …

Vi oplever desværre fejl på YouSee TV & Film på både app og hjemmeside … Her virker jeres app stadig/igen ikke efter mobilen har opdateret den idag.

YouSee – Der er i øjeblikket en fejl på webtv, som gør, at…

Med YouSee Play-appen kan du se tv, film og serier på din mobil eller tablet – vi giver dig adgang til timevis af underholdning, hvor du vil og når du vil.

YouSee Play – Apps i Google Play

Med YouSee Play-appen kan du se tv, film og serier på din mobil eller tablet

Keywords: yousee app virker ikke