Leder du efter det rette WordPress webhotel?

Hvis du arbejder inden for it, har du muligvis brug for en hjemmeside. Det kan være, at dit job netop er at skabe hjemmesider til andre. Eller det kan være, at du har en virksomhed inden for it, som du gerne vil promovere. Det kan naturligvis også være, at du bare gerne vil fortælle om din særinteresse inden for it  – eller noget helt fjerde.

Uanset årsagen får du brug for et godt webhotel. Hvis du har valgt at bruge WordPress som CMS, får du ikke blot brug for et godt webhotel. Du får i stedet brug for et WordPress webhotel.

Fordelene ved at vælge WordPress

Som du formentlig allerede ved, kræver en hjemmeside følgende ting:

  • Et domæne
  • Et Content Management System
  • Et webhotel

Domænet

Domænet er som bekendt navnet på din hjemmeside. Altså det navn, der kommer efter www. Med domænet har du rimeligt frit valg. Det kræver blot, at det ønskede domænenavn er ledigt. Alternativt kan du nogle gange købe et ønsket domænenavn fri fra en anden bruger. Domænenavnene er som udgangspunkt kompatible med alle former for CMS og webhoteller.

Content Management System

Et Content Management System – eller bare CMS – er en software, der håndterer indholdet på din hjemmeside. Hvis kodning ikke er din stærke side, eller hvis du blot ikke gider kode på din hjemmeside, er WordPress et fortræffeligt valg inden for CMS. Det er et brugervenligt og intuitivt system, hvor du slet ikke behøver at kode selv. Det klarer systemet for dig.

Webhotel

For at kunne tilkoble din hjemmeside til internettet, har du brug for et webhotel. Her lejer du plads på webhotellets webservere. Vælger du WordPress som CMS, er det vigtigt, at du finder et webhotel, der er kompatibelt med denne type CMS. Med andre ord skal du altså finde et WordPress webhotel. Som udgangspunkt er det dog ikke svært. Langt de fleste webhoteller er kompatible med alle former for CMS. Du kan dog se en WordPress webhotel liste lige her.

Kvalitet og pris

På din jagt efter et godt WordPress webhotel vil du hurtigt finde ud af, at prisen varierer en del. Det skyldes, at der er flere forskellige udbydere, der tilbyder forskellige løsninger. Hvis løsningen indeholder mange funktioner og egenskaber, er prisen typisk højere.

For at finde den bedste pris er det vigtigt med en udbyder, der tilbyder netop de funktioner og egenskaber, som du har brug for. Omvendt er der ingen grund til at betale for funktioner og egenskaber, som du ikke bruger.